Betaling med AfterPay

Forsiden / Betaling med AfterPay

Faktura

Hvem kan betale med AfterPay faktura?
Du må være 18 år, ha norsk personnummer og en folkeregistrert adresse i Norge. Adressen kan ikke være en postboksadresse. Ved å velge AfterPay samtykker du i at arvato Finance AS innhenter kredittopplysninger om deg. Mulighet for betaling med AfterPay er betinget av en tilfredsstillende kredittsjekk. Dersom faktura misligholdes samtykker du i at kredittopplysningene overføres til Gothia AS. arvato Finance AS har rett til å overdra og/eller pantsette gjelden.

Hvorfor kredittsjekker dere meg?
Dessverre er det noen som misbruker muligheten til å kjøpe på kreditt og som ikke har til hensikt å betale for mottatt vare. En kredittsjekk avdekker din kredittverdighet samt eventuelle registrerte betalingsanmerkninger.

Hva koster det?
Den eneste kostnaden du kan belastes for når du handler med AfterPay vil kunne være et fakturagebyr ilagt av nettbutikken. 
Forsinket betaling?Ved forsinket betaling vil det påløpe en påminnelsesavgift i henhold til de til enhver tid gjeldene lover og forskrifter. I tillegg vil det bli beregnet renter etter lov om renter ved forsinket betaling.

Kommunikasjon
Vi vil sende faktura og informasjon til deg via e-post til den e-postadressen du har oppgitt i din kontakt med arvato. Du er selv ansvarlig for at du til enhver tid har en gyldig e-post adresse arvato kan nå deg på. arvato forbeholder seg alltid retten til å kunne sende informasjon til din folkeregistrerte adresse.

Konto og delbetaling

Hva er AfterPay konto?
Med AfterPay Konto kan du velge å samle alle dine kjøp med AfterPay på èn månedsfaktura. Minste beløp å betale vil fremkomme på månedsfaktura.

Hva er AfterPay delbetaling?
Med delbetaling kan du dele opp beløpet i et bestemt antall måneder. Du vil dermed kunne betale et fast beløp per måned frem til hele beløpet er nedbetalt.

Hvem kan få AfterPay konto/delbetaling?
Du må være 18 år, ha norsk personnummer og en folkeregistrert adresse. Adressen kan ikke være en postboksadresse. Mulighet for konto/delbetaling er betinget av en tilfredsstillende kredittsjekk. Dersom vilkårene misligholdes samtykker du i at kredittopplysningene overføres til Gothia AS.

Hvordan starter jeg konto/delbetaling?
Klikk på linken i e-posten fra AfterPay eller gå inn på myafterpay.no. Velg ønsket faktura, godta vilkårene og signer kredittavtalen med BankID. Når avtalen er signert vil du motta en månedsfaktura mellom den 20. og 25 påfølgende måned. Du kan når som helst betale hele din restsaldo uten at det påløperytterligere kostnader.

Uteblitt betaling
Ved forsinket betaling vil det påløpe et purregebyr. Ved uteblitt betaling vil hele kravet bringes til forfall og din konto/delbetalingsavtale vil bli avviklet.

Kommunikasjon
Ved signering av avtale velger du om du ønsker å motta informasjon fra AfterPay på e-post eller per post. arvato forbeholder seg alltid retten til å kunne sende informasjon til din folkeregistrerte adresse.

Hva koster det?
Kostnadene for AfterPay konto består av en månedsavgift på 45 kr og en årlig rente på p.t. 19,50 % av kredittbeløpet. Renten kapitaliseres hver måned.

Oppstartsavgift 0 NOK
Månedsavgift 45 NOK
Årlig rente 19,5 %

Eksempel: Om du handler for 5000 kr og deler opp betalingen på 9 mnd, kommer din effektive rente til å være 45,09%. Samlet kredittkostnad blir 820 kr.

Kostnadene for AfterPay delbetaling består av en oppstartsavgift, presisert i matrisen under, og en månedsavgift på 45 kr. For 12, 24 og 36 måneder tilkommer det en årlig rente på p.t. 9.95% av kredittbeløpet. Renten kapitaliseres hver måned.

Betalingsvilkår 3 mnd. 6 mnd. 12 mnd. 24 mnd. 36 mnd.
Oppstartsavgift 95 NOK 195 NOK 195 NOK 295 NOK 295 NOK
Månedsavgift 45 NOK 45 NOK 45 NOK 45 NOK 45 NOK
Årlig rente 0 % 0 % 9,95% 9,95% 9,95%
Effektiv rente* 31,79 % 37,75 % 43,58 % 41,35 % 37,80 %
Tot. Kostnad ** 230 kr 465 kr 1 009 kr 1 910 kr 2 719 kr

* Effektiv rente er basert på et eksempel på 5.000 NOK

** Totale kostnad i NOK